Seminaari. Tämä vuosittainen, perinteinen tapahtuma on nyt Teleforumin Seminaaripäivä. Se on vuosittainen koulutus- ja keskustelutilaisuus, jossa mobiili/sisältö/media/telealan vaikuttajat ja asiantuntijat kohtaavat. Esitelmien ohella vapaamuotoiset keskustelut sekä yhdessäolo kuuluvat perinteisesti tilaisuuden henkeen.

 

Seminaaripäivä

Tämä tapahtuma 2022 järjestetään perjantaina 28.10.2022 Marina Congress Centerissä Helsingissä.

Seminaari on vuoden 2022 tärkein mobiiliin, sisältöihin ja mediaan keskittyvä tapahtuma. Mukaan odotetaan paria tuhatta alan ammattilaista. Erilliset ohjelmat teknisille ja kaupallisille ihmisille takaavat sen, että päivä antaa kaikille riittävästi pureksittavaa erittäin nopeasti muuttuvassa digimaailmassa.

Tapahtumassa puhujina on mm. viestintäministeri Suvi Linden ja poliisihallituksen Jouni Laiho. Lisäksi Ideanin Risto Lähdesmäki, Starcutin Juha Tiihonen ja Ville Virtanen Tiedolta. Tarkemman ohjelman julkaisemme myöhemmin!

Tapahtuman hinta 249€ + alv. (15% alennus saman yrityksen kolmannesta osallistujasta alkaen)

Hintaan sisältyy: Tapahtuman ohjelma sekä aamiainen, lounas ja illallinen.

Majoitus: Scandic Grand Marina tarjoaa seminaarivieraille yöpymismahdollisuutta alennettuun hintaan. Ilmoittauduttuasi seminaariin saat varauskoodin, jolla voit tarkistaa huonevaihtoehdot ja hinnat sekä tehdä varauksen joko netin kautta tai puhelimitse.

 

Seminaarin ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen alkaa, aamiaistarjoilu

Yhteinen ohjelma:

9.30 Seminaarin avaus ja Teleforumin uuden strategian esittely

          Puheenjohtaja Henrik Laine

10.00 Viestintäministerin tervehdys

          Suvi Linden, Liikenne- ja viestintäministeriö

10.30 Digimedian trendejä

          Risto Lähdesmäki, Idean

11.00 Mobiilin liiketoiminnan, median ja markkinoinnin trendit USA:ssa

          Ville Virtanen, Tieto

11.30 Angry Birds – digitaalinen menestystuote Suomesta

          Ville Heijari, Rovio

12.00 Lounas

 

Jaettu ohjelma:

Juridiikkakaista

13.30 Applikaatiokaupat palveluntuottajan kannalta

          Markus Myhrberg, Lexia

14.00 Viestinnän tietosuoja – mitä edessä EU:ssa ja Yhdysvalloissa?

         Jarno Vanto, Vantolaw

14.30 Muuttuva arpajais- ja rahapelisääntely

         Jouni Laiho, Poliisihallitus

15.00 Case: APE-kukkaro – maksuinnovaatio ja regulaatiohaasteet

         Juhani Kivikangas, APE Payment

 

Teknologiakaista

13.30 Kokemuksia iOS-kehityksestä

          Lasse Kurkijärvi, Helsingin Sanomat

14.00 Innovaatiot, Nokia ja Suomi

          Pekka Pohjakallio, Nokia

14.30 Android kehittäjän kannalta

          Vesa Metso, Ixonos

15.00 Mobiilianalytiikka päätöksenteon tukena

          Olli Rounaja, QAim

15.30 Kahvitauko

 

Yhteinen ohjelma:

16.00 Tutkimus: Lisäarvopalvelumarkkinat Suomessa

          Kalle Snellman, Idean

16.15 Suomalaisen palveluntuottajan maailma 2012

          Juha Tiihonen, Starcut

16.45 Seminaarin päätös

17.30 Illallinen

 

Seminaaripäivistä 

Jos kyseinen tapahtuma on sinulle vielä täysin tuntematon, niin ei mitään hätää! Nyt on oivallinen hetki alkaa varata paikkoja tähän tapahtumarikkaaseen päivään, josta naurua ja hauskanpitoa ei puutu! Päivä ei ole kuitenkaan pelkkää samppanjalasien kilistelyä, vaan tiedossa on tiukkaa tietoa alan eksperteiltä. Monipuolisesti eri aloilta mukaan valitut vieraat tekevät ohjelmasta rikkaan eikä tylsiä hetkiä varmasti pääse syntymään! seminaari

Seminaaripäivä on myös oivallinen tilaisuus lähteä työporukalla tuulettumaan, mutta samalla päivittämään omia tietoja sekä osaamista. Useina aikaisempinakin vuosina kyseinen tapahtuma on liitetty osaksi yritysten virkistäytymispäiviä, jossa ensimmäinen päivä käytetään tapahtumassa ja toisena voidaan harjoittaa muita tiimin ryhmäytymistehtäviä Helsingin keskustaa samalla ihastellen. 

Seminaaripäivien ohjelma

Yllä kerrottu aikataulu on jo suhteellisen sitova, mutta yllättäviä tilanteita tulee aina eteen ja aikataulua tullaan vielä luultavasti jonkin verran päivittämään. Ohjelma on koostettu sellaiseksi, että päivästä on hyötä niin kokeneille konkareille kuin vasta-alkajillekin. Mielenkiintoiset puhuvat kertovat paljon omia kokemuksiaan, joiden myötä asiat aukeavat jokaiselle vieraalle.

Tärkeää on tietenkin myös ravitsemus. Ilman hyvää ruokaa ja juomaa ei keskittymiskyky ole huippuluokkaa, jolloin myöskään oppiminen ei meni perille. Tämän on Teleforumi kuitenkin ymmärtänyt ja tarjoaa päivän vieraille maittavan aterian jälkiruokineen sekä juomineen. Tarjolla on salaattipöytä, keittovaihtoehto sekä täyttävämpää ruokaa. Huomioon on otettu laktoosi-intoleranssin sekä keliakian omaavat ihmiset, kuten myös kasvissyöjät. Jos jostain syystä juuri tarpeisiisi sopivaa ruokaa ei ole tarjolla, keittiömme kokit pyöräyttävät tarpeisiisi sopivan annoksen tuossa tuokiossa. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta sekä opettavaisesta päivästä!

 

Ennen varsinaista tapahtumaa voit tutustua laskutuksen tekemiseen.

Share this