26
touko

7 parasta ilmaista sovellusta jokapäiväiseen käyttöön

Yksi älypuhelimen parhaimmista asioista on se, että se tarjoaa niin paljon enemmän kuin vaan puhua puhelimessa, lähettää tekstiä, ottaa kuvia (ikään kuin se ei vielä olisi tarpeeksi), kuunnella musiikkia ja pelata pelejä Facebookissa, Netbetissä tai muissa sivuissa. Sovellusten keksimisen myötä älypuhelimesi voi todella olla yksi kaikkien kauppojen työkalu, jota tarvitset maailman valloittamiseen. Tee siitä GPS, ostosapuri tai jopa henkilökohtainen kouluttajasi – älypuhelimesi voi tehdä kaiken vain sovelluksella. Katso luettelo 7 parhaasta jokapäiväisestä sovelluksesta – kokeiltu ja testattu huippuosaamiseksi.

1. Relax Melodies

Unettomuus. Jos sinulla on ongelmia nukkumiseen liittyen tai jos muuten vaan halut rentoutua ennen nukkumista, tämä sovellus on tehty sinulle.

Relax Melodies on hieno jokapäiväinen sovellus, joka tarjoaa 94 ääntä lintujen laulamisesta ja tuulen äänestä ukkosmyrskyihin ja valkoiseen meluun, joita voit säätää ja luoda oma unilista. Säädä kunkin äänen voimakkuutta ja aseta jopa hälytyksen, jotta voit herätä mihin tahansa ääneen. Maanantaiaamu ei ole enää yhtä kurja.

Saatavana iOS: lle, Androidille ja Blackberrylle.

2. DailyHorosocope

Täydellinen astrologian fanaatikoille. Osa sinusta rakastaa vilkaista horoskooppisi osiota sanomalehdessä nähdäksesi, mitä päiväsi pitää sisällään. Kaikki on kirjoitettu tähtiin – tiedät sen vain.

Ilmaiset horoskoopit (ja maksetut) eivät usein ole tarkkoja – tiedämme. Joten mikä voisi olla tässä horoskooppisovelluksessa, joten pääsi parhaiden arjen sovellusten luetteloon? Se on todella tarkka – ihan oikeasti! Keskimääräisellä 4,5 tähden luokituksella emme ole ainoat, jotka ovat hieman hämmentyneitä siitä, kuinka The DailyHoroscope melkein aina tietää, mitä elämässämme tapahtuu. Tämä hauska sovellus tarjoaa myös parisuhteille horoskooppi yhteensopivuuskaavioita, kiinalaisia ja druidien horoskooppeja.

Saatavana iOS: lle, Androidille ja Blackberrylle.

3. Duolingo

Fiksuille. Toivot, että kaikki nämä vuodet vieraan kielen opiskelu lukiossa olisi todella johtanut muuhun kuin ei-niin vaikuttavaan espanjalaiseen sanastoon. Jos vain voisit päivittää osaamisesi helposti ja nopeasti!

Duolingo on nimetty PC Magazine Editors ’Choice -sovellukseksi kielen oppimiseksi, ja se on todella mullistava tapa oppia uutta kieltä. Mainokseton ja ilmainen jokapäiväinen sovellus auttaa sinua oppimaan kieltä hauskojen oppituntien ja tietokilpailujen avulla samalla, kun käännät oikeaa tekstiä verkossa. Opit; autat kääntämään! Valitse englanniksi, espanjaksi, portugaliksi, italiaksi, ranskaksi ja saksaksi.

Saatavana iOS: lle ja Androidille

7 parasta ilmaista sovellusta jokapäiväiseen käyttöön

4. Wrapp

Täydellinen ostajalle. Rakastat shoppailun jännitystä, mutta varsinkin kun saat hyvän diilin. Mikä on parempaa kuin saada jotain rakastamaasi edulliseen hintaan?

Valmistettu, jotta voit antaa ystävillesi lahjakortteja (sekä ilmaisia ​​että maksettuja!), Wrapp on älykäs jokapäiväinen sovellus, joka auttaa sinua säästämään rahaa suosikkikaupassasi. Joka päivä tämä sovellus tarjoaa ilmaisia ​​lahjakorttitarjouksia 5–10 dollaria vaihtelevilta tuotemerkeiltä, ​​kuten H&M, Sephora, Office Depot ja paljon muuta. Joskus voit vaatia niitä itse tai voit pyytää ystäviäsi, joilla on sovellus, lähettämään ne sinulle – ei merkkijonoja. Keskustele ilmaisista tavaroista!

Saatavana iOS: lle ja Androidille

5. Collect

Täydellinen sentimentalistille. Rakastat kuvata muistojen vuoksi. Olipa kyse tyylikkäästi esitetystä lounasta tai illasta ystävien kanssa – kaikki nämä kuvat ovat hetkiä elämästäsi.

Miltä vuodesi näyttäisi, jos ottaisit kuvan joka päivästä ja laittaisit sen valokuvapäiväkirjaan? Näyttää siltä, ​​että on paljon työtä, mutta Collect tekee siitä helppoa ja hauskaa. Määritä päivittäisen muistutus, napsauta kuvia muistiinpanolla ja näe ne kauniissa kalenterinäytössä. Useiden kalentereiden avulla on mahdollista saada valokuvapäiväkirja lapsistasi, laihtumisen prosessista ja paljon muuta!

Saatavana iOS-alustalle

6. Embark

Täydellinen työmatkalaisille. Asut kaupungissa, jossa julkista liikennettä käytetään valtavasti, ja tarvitset tapaa saada itsesi paikasta toiseen ilman, että se olisi rakettitiedettä – ja eksymättä …

York Cityn MTA: n Best New Transit -sovelluspalkinnon ja NYC Big App 3.0: n Best Mobility App -palkinnon voittaja Embark tekee julkisesta liikenteestä paljon yksinkertaisempaa työmatkalaisille päivittäin. Suunnittele matkasi maamerkistä, asemalta tai osoitteesta reaaliaikaisilla päivityksillä ja interaktiivisilla kartoilla, jotta et koskaan eksy tai myöhästy. Tämä kätevä päivittäinen sovellus toimii jopa maan alla ilman WiFi- tai solupalvelua. Embark valmistaa myös navigointisovelluksia muille suosituille paikoille, kuten Long Island, San Francisco, Chicago, Boston, New Jersey, Philadelphia, Washington D.C. ja Lontoo. Jos saisimme vielä Helsinkiin…

7. AppsFire

Täydellinen sovelluksen rakastajalle. Rakastat sovelluksia ja etsit jatkuvasti lisää. Mutta haluat tietää parhaat sovellukset ja hyvät hinnat olisivat myös plussa.

Määritä hintahälytykset uusille sovellustarjouksille ja kampanjoille, suodata ne kiinnostuksen perusteella ja katso, mitä sovelluksia ystäväsi lataavat. Appsfire on täydellinen tapa päästä eteenpäin hyvissä tarjouksissa ja löytää parhaat sovellukset kaikesta mitä rakastat. Ajattele sitä kuin sanomalehti päivän sovellustarjouksia varten.

Saatavana iOS: lle ja Androidille

Mikä on sinun lempi kännykkäsovellus? Oletko sitä mieltä, että voisimme kehittää lisää sovelluksia Suomen käyttöön? Tässä kävimme läpi käytännöllisiä sovelluksia jokapäiväiseen käyttöön unettomuuteen, horoskooppeihin, kielen oppimiseen, shoppailuun, valokuvapäiväkirjaan ja julkiseen liikenteeseen liittyen. Ei kaikki ylämainituista sovelluksista sovi täsmälleen suomalaisten käyttöön, mutta niistä saa ainakin hyviä ideoita sopivien sovellusten kehittämiseen. Mitä sovelluksia tulisi kehittää seuraavaksi?           

 

Lisää ajanvietettä puhelimella löydät täältä.

Share this